Aansprakelijkheid en Technische Varia

De branche Aansprakelijkheid en Technische Varia (ATV) wordt gekenmerkt door een diversiteit aan invalshoeken en polissen. Gedacht kan worden aan Aansprakelijkheidsverzekeringen voor particulieren, maar ook complexe Construction All Risks verzekeringen voor zeer grote bouwwerken. Daar zijn verschillende typen deskundigen voor nodig met hun eigen specifieke kennis op dat vakgebied. Desondanks is één tendens de afgelopen jaren in vrijwel alle deelgebieden wel hetzelfde gebleken; de branche wordt complexer, veeleisender, maar ook sneller en vereist meer efficiënte inzet van mens en middelen.

De ATV-experts van BosBoon Expertise begrijpen de taal van de verzekeraars en de verzekerden, maar ook die van de overige bij claims betrokken partijen. Vanuit kennis en kunde en gefundeerd op objectiviteit helpen onze ATV-experts om claims in goede banen te leiden.

Technische kennis

Bouwkunde

Weg- en waterbouw

Elektrotechniek

Mechatronica

Werktuigbouwkunde

Scheepsbouwkunde

Neem vrijblijvend contact op

BosBoon Expertise heeft kantoren te Eindhoven en Amsterdam en beschikt voor de internationale zaken over een internationaal netwerk. Onze experts hebben, naast de verzekeringstechnische kennis, ruime ervaring opgedaan binnen het eigen specifieke vakgebied waarin zij werkzaam zijn. Kortom, ervaren experts uit de dagelijkse praktijk van het bedrijfsleven.

Neem contact op