BosBoon Expertise bundelt krachten met RVJ Expertises 

Januari 2018

BosBoon Expertise Group, met kantoren te Amsterdam, Eindhoven en Heerenveen gaat haar dienstenpakket uitbreiden met het vakgebied “Brand/Property”, welke uitbreiding wordt gerealiseerd door middel van een joint venture met RVJ Expertises & Taxaties te Amsterdam.

Deze uitbreiding vindt plaats vanuit de ambitie van beide bedrijven om hun opdrachtgevers voor expertise in alle disciplines van dienst te kunnen zijn. De twee kantoren in Amsterdam zullen op korte termijn  worden samengevoegd.

“Uiteraard op provinciaal gebied, maar met name in de Co-assurantiemarkt kunnen voortaan binnen BosBoon Expertise Group “brand/property” expertise opdrachten worden behandeld”, spreekt directievoorzitter Mathy Boon enthousiast uit.

Directeur Pieter-Paul Verhorst van RVJ vult hem aan : “Wij kijken ernaar uit om onze dienstverlening,  zowel landelijk als internationaal, nóg breder en efficiënter te kunnen inzetten. Zo zijn de continuïteit en het hoge serviceniveau ook voor de toekomst gewaarborgd”.

Vanaf 8 januari 2018 worden vanuit de vestigingen Amsterdam, Eindhoven en Heerenveen de “brand/ property” expertises uitgevoerd onder de naam “RVJ-BosBoon Expertise.

Vragen naar aanleiding van dit persbericht:

Mathy Boon: 06-51547671, mboon@bosboon.nl
Pieter-Paul Verhorst: 06-53156509, ppverhorst@rvjbosboon.nl

Interview in Risk&Business: BosBoon en RVJ