BosBoon Expertise zet in op inspectie en expertise op afstand

Persbericht BosBoon Expertise
d.d. 2 april 2020

In de tijden van Corona is inspectie en expertise op afstand een uitstekende aanvulling. BosBoon Expertise biedt deze digitale oplossing aan naast, waar nu nog mogelijk, fysieke opnames en expertises. Handig voor nu én een efficiënte en klantgerichte aanvulling voor later.

Bij expertise op afstand worden digitale mogelijkheden gecombineerd met de persoonlijke aanpak van de expert. Middels videobellen kunnen wij contact leggen met partijen en ook besprekingen/vergaderingen beleggen. De expert en de persoon op locatie staan via een beeldverbinding live met elkaar in contact. Tijdens de digitale opname laat de persoon op locatie, in overleg met de expert, via zijn mobiele telefoon de gevraagde beelden zien en maakt de expert vanachter zijn pc of laptop de foto’s welke hij nodig heeft voor het voltooien van zijn expertise-opdracht. De tool is AVG-proof omdat degene op locatie toestemming gevraagd wordt via de tool voor het maken van foto’s en video’s . Wanneer geen toestemming verleend wordt, kunnen geen opnamen gemaakt worden door de expert achter de PC of laptop. Ook kan degene op locatie te allen tijde de verbinding verbreken.

“We hebben dit uitgebreid getest en prima resultaten mee bereikt. Niet alleen onze experts, maar ook verzekerden en wederpartijen geven positieve feedback. Deze methode van werken is tijdens deze Corona-crisis inzetbaar voor alle diensten van BosBoon Expertise: Transport Goederen, Scheepvaart en Techniek, Personenschade, Brand (RVJ BosBoon) en Aansprakelijkheid en Technische varia.” Aldus Mathy Boon, directeur van BosBoon Expertise.

Heeft u vragen:

Mathy Boon (040-3046321)
mboon@bosboon.nl