Bureau

Wat doen wij?

In opdracht van verzekeraars, verzekeringsmakelaars en tussenpersonen verricht BosBoon Expertise expertisewerkzaamheden. Een keur van vakdisciplines maakt BosBoon Expertise veelzijdig en flexibel.

De deskundigheid van onze experts is inzetbaar op diverse soorten polissen. Daarnaast verricht BosBoon SchadeService voor een aantal vaste opdrachtgevers expertisewerkzaamheden in situaties waarbij de opdrachtgever zelf risicodrager is en er derhalve geen verzekerde belangen aanwezig zijn. In veel gevallen gaat het om zaken die het eigen risico van een verzekeringspolis niet overstijgen.

Verder beschikt BosBoon Expertise over een groot netwerk aan externe deskundigen die inzetbaar zijn als geassumeerden.

De experts van BosBoon Expertise zijn uitgerust met de modernste apparatuur ter ondersteuning van de dagelijkse werkzaamheden. Bovendien worden onze experts bij hun dagelijkse werkzaamheden ondersteund door een professionele binnendienst.

BosBoon Expertise is lid van het NIVRE. Naast interne opleidingen door middel van kennisoverdracht volgen de experts regelmatig vakgerichte opleidingen om de actuele kennis op peil te houden. Kennis die in de praktijk ingezet wordt in de onderzoeksfase van complexe schadegevallen. Uiteraard zijn de individuele experts ingeschreven in het NIVRE-register. De junior-experts doorlopen de reguliere opleiding van het NIVRE.

Gedragsregels voor register-experts (NIVRE)

Neem vrijblijvend contact op

BosBoon Expertise heeft kantoren te Eindhoven, Amsterdam en Heerenveen en beschikt voor de internationale zaken over een internationaal netwerk. Onze experts hebben, naast de verzekeringstechnische kennis, ruime ervaring opgedaan binnen het eigen specifieke vakgebied waarin zij werkzaam zijn. Kortom, ervaren experts uit de dagelijkse praktijk van het bedrijfsleven.

Neem contact op