J. (John) Coblens


Functie:

Technisch consultant

 

Telefoon:

+31 (0)513 -201090

 

Vestiging:

Heerenveen

 

E-mail:

 

 

Specialisme:

Drilling en Well Interventions

 

John Coblens (1954):

John heeft na zijn opleiding aan de Hogere Zeevaartschool voor Scheepswerktuigkundigen te Amsterdam enige jaren gewerkt in de sleepvaart en maritieme berging, wereldwijd. Vervolgens heeft hij een uitstap gemaakt naar de landbouwmechanisatie-industrie en voor een internationale fabrikant van landbouwwerktuigen gewerkt, vooral in de internationale service en productontwikkeling.
In 1984 is hij begonnen in de olie- en gaswereld als completions en well interventie expert. Na een gedegen hands-on periode en diverse rollen in activity planning en programmering heeft John uiteindelijk de verantwoordelijkheid gedragen voor al het productiegereed maken van en onderhoud aan alle on- en offshore gas- en olieputten van Nederlands grootste operator.
Aansluitend heeft hij een periode gewerkt in Canada als Well Services Engineering manager en daarna zijn carrière afgesloten als manager van een trainingcentrum gespecialiseerd in well control voor drilling en well interventies. Hij is geaccrediteerd instructor bij het International Well Control Forum.
John is gespecialiseerd als Drilling en Well Interventions expert voor de Geothermische, Drilling en Well interventie-industrie, alsmede voor de grotere HDD's. 

 

vorige pagina