Onze doelstelling

De doelstelling van BosBoon Expertise ligt vooral in het optimaliseren van de dienstverlening.

Wij bereiken dit door een platte organisatie met korte communicatielijnen en goed opgeleide experts. Experts die, ondersteund door een professionele binnendienst, proactief handelen.

Naast de deskundigheid van de experts en de professionele organisatie is het persoonlijk contact met onze opdrachtgevers van groot belang. Door regelmatig overleg met onze opdrachtgevers en de flexibiliteit van onze automatisering zijn wij in staat om aan alle specifieke wensen van onze opdrachtgevers te voldoen. Door blijvende innovaties en investeringen in de kwaliteit van de organisatie heeft BosBoon Expertise een belangrijke basis gelegd voor langdurige samenwerking met haar opdrachtgevers. Onze ervaring leert dat een eerste opdracht veelal de start is van een langdurige relatie.

Transparantie

Dienstverlening vormt de basis van het bestaansrecht van BosBoon Expertise. Ten behoeve van onze opdrachtgevers creëren wij een optimale graad van transparantie, zodat de dienstverlening meetbaar en inzichtelijk is.

Neem vrijblijvend contact op

BosBoon Expertise heeft kantoren te Eindhoven en Amsterdam en beschikt voor de internationale zaken over een internationaal netwerk. Onze experts hebben, naast de verzekeringstechnische kennis, ruime ervaring opgedaan binnen het eigen specifieke vakgebied waarin zij werkzaam zijn. Kortom, ervaren experts uit de dagelijkse praktijk van het bedrijfsleven.

Neem contact op