Regres en Schadebehandeling

De experts van BosBoon Expertise zijn getraind om de regresmogelijkheden bij claims in beeld te brengen. Indien opdrachtgevers dit wensen voeren wij namens hen het regres uit. Dit hebben wij ondergebracht in BosBoon SchadeService B.V. Voor de opbrengsten van de regresactiviteiten beschikken wij over een derdengeldrekening die is ondergebracht in een aparte stichting, zodat de opbrengsten van regres veiliggesteld worden.

Naast verzekeraars en verzekeringsmakelaars maken ook bedrijven vanuit de profit sector en organisaties in de non-profit sector gebruik van de inzet van onze schadebehandelaars (BBS) voor regres- en schadebehandeling. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van BBS: bbschadeservice

Neem vrijblijvend contact op

BosBoon Expertise heeft kantoren te Eindhoven en Amsterdam en beschikt voor de internationale zaken over een internationaal netwerk. Onze experts hebben, naast de verzekeringstechnische kennis, ruime ervaring opgedaan binnen het eigen specifieke vakgebied waarin zij werkzaam zijn. Kortom, ervaren experts uit de dagelijkse praktijk van het bedrijfsleven.

Neem contact op