Transport Goederen

Nederland leeft van oudsher van de internationale handel en is daardoor een belangrijke speler in de wereldeconomie. De positie van Nederland is uniek in de wereld. De geografische ligging en de uitstekende distributiemogelijkheden (Amsterdamse en Rotterdamse havens en Schiphol) hebben ertoe geleid dat we een internationaal distributieland zijn met een zeer grote zee-, lucht- en wegvervoer logistiek.

De experts van BosBoon Expertise zijn binnen de branche Transport Goederen actief op het gebied van Transport/Goederenverzekeringen en logistieke aansprakelijkheidsverzekeringen van zowel land- en zeevervoerders als op- en overslagbedrijven. Onze experts treden ook op namens verschepers, goederenhandelaren etc.

Specifieke deskundigheid is aanwezig op cacao en cacao gerelateerde producten.

Neem vrijblijvend contact op

BosBoon Expertise heeft kantoren te Eindhoven en Amsterdam en beschikt voor de internationale zaken over een internationaal netwerk. Onze experts hebben, naast de verzekeringstechnische kennis, ruime ervaring opgedaan binnen het eigen specifieke vakgebied waarin zij werkzaam zijn. Kortom, ervaren experts uit de dagelijkse praktijk van het bedrijfsleven.

Neem contact op